Üniversite adaylarının programı “HAYAT TERCİHTİR” Başlıyor

Üniversite sınavlarının ardından zor bir süreç daha başlıyor. O da tercih maratonu. Tercihler de en az sınavlar kadar önemli.  Doğru bölüm ve üniversite seçimi kişinin geleceği için çok önemli. Tercihler döneminde adaylara kılavuz olacak program Hayat Tercihtir bu dönem de ÜLKE TV ekranlarında adaylarla buluşuyor.

İnsanın hayatında iki önemli tercih vardır. Bu tercihler büyük sorumluluk ister. İlki evlilik diğeri ise meslek seçimi. Meslek seçiminde rehberiniz Hayat Tercihtir programı oluyor. Çünkü, doğru yapılmayan tercihler ileride telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurabiliyor.

Üniversite adaylarına yol gösterecek, rehberlik edecek Hayat Tercihtir programı bu yıl da ÜLKE TV ekranlarında başlıyor.

Sunuculuğunu Gazeteci Şaban Özdemir’in yaptığı, Eğitim Uzm. Psk. Ece Tözeniş’in daimi konuk olduğu “HAYAT TERCİHTİR” 13 Haziran Cumartesi itibariyle ekranlara geliyor.

Üsküdar Üniversitesi’nden akademik kadronun katılımıyla ekranlara gelecek programda meslekler her yönüyle ele alınacak. Adaylar için doğru meslek hangisi detaylıca irdelenecek.

Hangi puan ile hangi bölüm ve üniversite tercih edebilir soruları cevaplandırılacak.

Sosyal medya üzerinden interaktif şekilde gerçekleştirilecek programda aday öğrencilerin zihnini meşgul eden tüm sorular uzman ağızlardan cevap bulacak.

HAYAT TERCİHTİR tercihlerinizde bu yıl da size rehber olacak.

Hafta içi her gün saat 15: 10

Hafta sonu 11:10’da ÜLKE TV’de…

 

Kaynak: Üsküdar Üniversitesi Haberler bölümünden